Curs Calificare Recalificare Marea Britanie 100 ore

Advanced Recruitment Services lucrează în numele unui grup mare de Azile de îngrijire a celor in varsta locate în Surrey, Kent și East Sussex, care caută infirmieri să se alăture echipei lor de personal uimitor.

Ca unul dintre asistentii de ingrijire apreciati, vă puteți aștepta la o formare completă. Mai mult decât atât, se oferă unul dintre cele mai bune pachete în jurul valorii ce include chirie accesibilă cu toate facturile platite (cupluri binevenite), schema de pensii, îmbunătățire a ratei pe ora pentru sarbatorile religioase sau cele legale și uniforme gratuite

Dacă sunteți în căutarea de a vă reloca și doriți o carieră în îngrijire a persoanelor in varsta, atunci acest post ar putea fi rolul perfect pentru dumneavoastră. Aplicați astăzi!

Odată ce ați inceput acest post, dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă solicita un NINO și / sau pentru a deschide un cont bancar, atunci vom fi la îndemâna dumneavoastra pentru a vă sprijini. Serviciul nostru pentru dvs. este mult mai mult decât de a vă găsiți un loc de munca potrivit, vom fi aici pentru sprijin și consultanță în derulare atât timp cât aveți nevoie.

Beneficii

• 7.83 lire sterline pe oră
  • £17,100 pe an (salar de baza la 42 ore pe saptamana)
  • Disponibil ore suplimentare
  • Pozitie permanenta
  • Cazare disponibilă la 49 lire sterline de persona pe săptămână cu toate facturile incluse
  • Taxa de cazare este dedusă din plată la sfârșitul fiecărei luni, fără a fi nevoie de un depozit
  • 28 de zile de concediu
  • Instruire plătită, inclusiv asistență cu QCF 2/3
  • Rata orară îmbunătățită pentru NVQ 3 / QCF 3
  • Pensia la locul de muncă
  • Pauze de lucru plătite
  • DBS(cazier) plătit
  • Uniformă furnizată

Advanced Recruitment Services Ltd nu percepe nici o taxă candidaților în nici un caz.

Daca sunteti interesati sau doriti mai multe informatii va rugam sa contactati pe D-ul Ioan Plesa prin email la [email protected] sau la telefon 0044 7740 575589.